A Pécsi Borozó cikke

Csupa meglepetés az idei év!

Pincészetünk abban a szerencsés helyzetben van, hogy 2017-ben sok meglepetéssel készül a nagyközönség számára, ám előtte még egy tavaly év végi hír: a Tűzkő Kékfrankos Rozé 2016-os évjárata a Miklós Napi Rozé borversenyen aranyérmes lett. Ez az első borunk a 2016-os szüretből, amely december óta nagy kedveltségre tett szert a borfogyasztók körében.

img_2013ok

Folytassuk az idei évvel, hiszen 2017-ben sok újdonság kerül elő a pincénkből. Az egyik legfontosabb hír, hogy prémium kategóriában bővítjük fehér és vörösboraink választékát. Két új prémium kategóriás borral jelenünk meg a piacon: a válogatott, kiváló minőségű szőlőből készült fehér Tűzkő Rajnai Rizling Válogatással, illetve vörösborban először kóstolhatják a Tűzkő Cabernet Franc-t.

img_2172ok

Lesznek természetesen olyan, korábban már forgalomba került prémium vörösboraink is, ahol évjáratot váltunk: a Tűzkő Hétfrankos és a Tűzkő 300 házasítás hamarosan már kapható pincészetünkben.

A tavalyi év remek fehérborokat eredményezett, a tavasz folyamán sorban jelennek meg szokásos fehérboraink 2016-os évjáratai.

2017-ben megújult honlapunkon, a www.tuzkobirtok.hu-n keresztül követhetik a pincészet életének főbb eseményeit, melyek mellett fantasztikus fotókat tekinthetnek meg a Tűzkő Birtokról és feliratkozhatnak hírlevelünkre.

web

Kóstoljunk együtt a Völgységben, fedezze fel a Tűzkő Birtokot!
A pince nyitvatartása:
Hétfő–csütörtök: 8.00–16.00; péntek: 8.00–14.00
Borkóstolók lebonyolítása
előzetes egyeztetést követően,
a hét bármely napján.

via: Pécsi Borozó 2017

 

0