HUN

HUN

 

KÉKFRANKOS

Rubinvörös a pohárban, illatában a cseresznye, a piros gyümölcsök és a rózsabors jegyei dominálnak, amelyeket fűszerpaprikás jegyekkel egészülnek ki. Vibráló ízvilág, kifinomult tanninok és hosszú gyümölcsös lecsengés.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Szőlőfajta

Kékfrankos

Termőterület

Mőcsény

Borkészítés és érlelés

A leszüretelt szőlőt azonnal a pincébe szállítottuk és bogyóztuk. Az alkoholos erjesztés 28 °C-os ellenőrzött hőmérsékleten zajlott, rozsdamentes acéltartályokban, hogy megőrizzük a fajta aromáit. A malolaktikus erjedés végével kíméletesen préseltük, majd a bort második és harmadik töltésű magyar tölgyfahordókban 8 hónapig érleltük.

0
    0
    KOSÁR
    A kosár üresVissza a boltba

    Regisztráció

    Kérlek fogadd el az Adatkezelési Tájékoztatót.

    Bejelentkezés